Aanbod

We ontwerpen en maken educatieve, creatieve (e-)materialen voor maatschappelijk geëngageerde ondernemingen en organisaties. Denk: e-learning, video, game, workshop, verhaal, grafiek. We werken zowel digitaal als fysiek. Omdat we houden van handgemaakt en ambachtelijk én van toptechnologie. We creëren voor elk idee in de knop de beste vorm en ruimte zodat het groeien gaat. We scheppen orde in veelheid, we scheiden kaf van koren, we halen de naald uit de hooiberg. We mikken daarbij steeds op een transitie, een verandering van gedrag of denken.

De ene keer is het resultaat informele educatie, de andere keer is het een RIZIV gecertificeerde training; soms werken we voor kinderen of jongeren, soms voor experten in het werkveld.

Onze thema’s variëren van milieu, maatschappelijk en medisch naar mobiliteit, voeding en klimaat. Werk jij rond een ander thema? Durf te vragen!

In ons aanbod geven we graag bijzondere aandacht aan ons in huis ontwikkeld e-leerplatform, e-learning.metlef, een responsief en ruisvrij medium om kennis op de best mogelijke manier te delen. Dat betekent m.n. dat je vrij en snel kan schalen van digitaal naar contactonderwijs, en weer terug.

  1. e-Leerplatform
  2. Educatieve workshop
  3. Research & Redactie
  4. Audiovisuele vormgeving
  5. Technische vormgeving & development
  6. Ontwerp & Prototype
  7. Co-creatie